SDHL: Beslut tas i veckan

Det var i första periodpausen som ena ismaskinen på Hovet i Stockholm gick igenom isen och slog upp ett tre centimeter stort jack. Live Arenas personal kämpade i över en timma innan beslutet togs att bryta matchen

Regerande mästarna Luleå åkte till Stockholm på söndagen efter segern mot Linköping för att möta 2017 års mästare Djurgården i en match på Hovet i Stockholm. Första perioden var jämn och slutade lika med noll. Sedan tog det slut. När isen skulle spolas av i pausen så fick ena ismaskinen problem och fastnade i isen vid blålinjen.

Gick inte att fixa isen

Det visade sig till det blivit ett tre centimeter stort jack i isen som personalen på Live Arena som sköter driften på Hovet kämpade med att försöka fixa. Man fick lägga på ett stort parti snö och sedan kyla ner det med kolsyreis och trycka ner det med ett plexiglas. Dock så lyckades man inte fixa isen så pass bra så domare Henrik Lindgren beslutade med båda lagen att bryta matchen.

Hade ett flyg att passa

Luleå hade gett en sluttid på att den andra perioden skulle starta senast 15:00 eftersom de hade ett flyg att passa. Beslut kommer att tas under veckan enligt SDHLs hemsida om hur och när matchen kommer att spelas färdigt. Enligt uppgifter till Aftonbladet så ska en del av problemet med isen bero på det varma vädret och att det var en konsert på Hovet under gårdagen.

Läs mer om SDHL här >>>> 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN