KLART: De sänder SDHL de två kommande säsongerna

Nu är det klart att Cmore sänder SDHL de två kommande säsongerna. Nästan samtliga matcher kommer att direktsändas av kanalen, premiären spelas 12 september.
– Det känns väldigt bra att C More väljer att förlänga två säsonger till, säger Angelica Lindeberg, kommersiell chef på SDHL.

Det blir Cmore som sänder SDHL de kommande säsongerna. De kommer att sända 195 av 225 matcher på Sportkanalen och streamingtjänsten Cmore.

Både grundserie och slutspel

Kanalen kommer att sända både grundserie och slutspel, det skriver SDHL i ett pressmeddelande. 30 matcher i grundserien kommer att visas på den linjära kanalen Sportkanalen.

– Det känns väldigt bra att C More väljer att förlänga två säsonger till och vill fortsätta vara med på den resan SDHL påbörjat. Att alla matcher går att se är en viktig del i vår strategi kopplat till intresse om att få ut damhockeyn brett och hitta nya målgrupper och intressenter, säger Angelica Lindeberg, kommersiell chef på SDHL i ett pressmeddelande.

De matcher som inte kommer att sändas av Cmore, 20 matcher i grundserien, tio matcher i slutspelet inklusive finalerna kommer att sändas på SVT.

Passa på att skaffa ditt Cmorekonto redan idag.

Första omgången 12 september

Premiäromgången innehåller tre derbyn och en repris på SM-finalen som avbröts i våras.

12.00 Linköping-AIK
14.00 Brynäs-Leksand
15.00 HV71-Luleå
17.00 Djurgården-SDE
17.00 Göteborg-Modo

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN