KVALET 2021: Kan AIK få upp storfavoriten i brygga?

Kan AIK få upp storfavoriten i brygga i den tredje kvalkvarten i bäst av fem? Vinst ikväll på Hovet och seriesuveräna Timrå är riktigt illa ute.

Det är dags för den tredje kvalkvarten och den stora frågan är om AIK få upp storfavoriten Timrå i brygga inför de avslutande matcherna.

Det som såg ut att bli en promenadseger för Timrå efter den första matchen, har nu blivit en liten mardröm för seriesuveränerna från Västernorrland. Nu väntar två matcher i Stockholm och Hovet som kan sluta hur som helst.

Den stora skrällen

Kan AIK få hemmaspelet att stämma mot Timrå kan de mycket väl stå för den stora skrällen i svensk hockey den här säsongen. Visserligen krossade Timrå AIK (5-1 och 8-0) i de båda matcherna på Hovet hittills under säsongen. De båda segrarna kom när AIK var i svackor och räknas inte längre.

Kan AIK vårda den blodade tand de fått kvalkvarten? Vinner de ikväll har de fått upp ”omöjliga” Timrå i brygga och kan avgöra på hemmaplan redan på söndag.

Plumpen

Kan förlusten hemma i den senaste kvalkvarten vara den plump Timrå behövde för att förstå att de inte är odödliga? Klarar laget och ledningen att få upp motivationen, då är chansen stor för att vi får återse Timrå i SHL.

De är fortfarande stora favoriten, får vi se de närmsta dagarna om de blir storfavoriten som föll eller ytterligare någon vecka och se om de får räknas in i den skara som höll.

Kvällens andra match

Ikväll tar Mora emot Björklöven i den den andra kvalkvarten. Här står det också 1-1 i matcher och båda matcherna har slutat 4-3 efter övertid.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN