Foto: Tyringe Hockey
HC Dalen presenterade idag ytterligare en spelare i lagbygget inför kommande säsong. Emil Larsson spelskicklig forward senast i Tyringe är klar för Dalen. 

Emil Larsson forward från Tyringe är klar för HC Dalen kommande säsong i Tyringe stod han noterad för 21 poäng på 39 spelade matcher. Andra klubbar som han representerat är Nybro, Södertälje oh Örebro. Han har även spelet i Hockeyallsvenskan med moderklubben IK Oskarshamn. Nu blir det spel för HC Dalen för den spelskickliga forwarden som var ytterst nära att hamna i Tingsryd men omständigheter gjorde att parterna valde att avbryta samtalet.

-Jag har följt sedan juniortiden och har rätt bra koll på honom. Vi får in en spelare med bra hockeykunnande och som kan göra mål då lägen dyker upp. Han var en av Tyringes ledande spelare förra säsongen. Med Emil in i laget skall vi ha in en forward till då vi har klart med en som vi inte kan namnge ännu. På backsidan söker vi i nuläget två spelare där vi väntar svar inom kort säger Per Gustafsson sportchef och coach i HC Dalen i pressmeddelande.

Kommentarer

Kommentarer