Så ska supportrarna lyfta Hammarby

Nu ska supportrarna lyfta Hammarby Hockey, som nu hoppas kunna sikta uppåt i seriesystemet igen. Kommer de att lyckas?

Hammarby vill satsa mot Hockeyallsvenskan och nu ska supportrarna lyfta Hammarby Hockey. Supporterinitiativet kommer från Hammarbys supporterklubbar Bajen Fans, Bamsingarna och Bara Bajare tillsammans ska de jobba in så att klubben kan värva tre för Hockeyettan klasspelare.

”Tillsammans med Bara Bajare och Bamsingarna har vi för avsikt att finansiera tre profilspelare som ska göra de där viktiga avgörande poängen och bidra med rutin i det förhållandevis unga lagbygget”, skriver Bajen Fans på sin hemsida.

Som ljuv musik

Hammarbys sportchef Robert Grääs är lyrisk supportrarnas insamling och ser fram mot att scouta fram spelarna.

– Initiativet är helt underbart. Att fansen drar igång en sådan bra sak för att göra Hammarby Hockey bättre, är ljuv musik i mina öron, säger Grääs till Hockeybladet.

Hammarby har idag en ung och rätt oerfaren trupp. Nu hoppas Grääs kunna hitta rutinerade spelare som kommer att göra skillnad för laget både på och utanför isen.

– Vi är ute efter spelare med rutin från spel i Hockeyettan, som ska sätta en vinnarmentalitet i omklädningsrummet, på isen och i hela klubben, säger han.

För tolv år sedan gick Hammarby Hockey i konkurs och supportrarna startade Bajen Fans Hockey. Fem år senare bytte klubben namn till Hammarby Hockey och blev en del av Hammarbyalliansen igen. Klubben klättrade snabbt genom seriesystemet till Hockeyettan, där har Hammarby fastnat och väntar på att kunna ta nästa steg.

Vill du vara med och stödja Hammarby i satsningen kan du läsa om hur du gör på Bajen Fans hemsida.

Sorry, there are no polls available at the moment.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN