HOCKEYETTAN: Viktig spelarduo förlänger med HC Dalen

HC Dalen ser över sin trupp inför kommande säsong. Sedan tidigare har klubben förlängt med lagkaptenen Erik Glimberg, och nu presenterar klubben ytterligare två viktiga kontraktsförlängningar.

HC Dalen bygger och inför kommande säsong. Lagkaptenen Erik Glimberg har sedan tidigare förlängt kontraktet med klubben över kommande säsong. Nu meddelar klubben att man förlängt kontraktet med assisterande lagkapten Timmie Persson och backen Jesper Åkerman, med ytterligare ett år.

Jesper Åkerman blev poängbäst bland backarna med 23 poäng under säsongen och han ser fram emot att få representera klubben under ytterligare en säsong.

-Det känns bra, jag ville hela tiden vara kvar i den södra delen av serien och det känns som att vi kommer ta ytterligare ett steg kommande säsong. Vi gjorde det bra senast men känner oss inte mätta på något sätt. Det känns som vi verkligen har något på gång och den resan vill jag vara med på, säger Jesper Åkerman till hockeybladet.nu

Per Gustafsson om lagbygget

Just nu pågår lag bygget för fullt i HC Dalen och lagets tränare Per Gustafsson ser över spelarmarknaden. För stunden är det bara fyra stycken spelare med kontrakt för kommande säsong. Oscar Josefsson var den enda som redan hade kontrakt över kommande säsong Bland annat står Dalen utan målvakter kommande säsong, men på den fronten är det inte några större problem, backmarknaden är tunnare däremot.

-På pappret så har vi fyra spelare kontrakterade men vi har samtidigt flera förfrågningar ute hos spelare. Så jag hoppas kunna presentera några fler namn den närmsta tiden. När det gäller målvakterna så vill vi självklart behålla David Elmgren, och det jobbar vi på, men sen vet vi inte hur Pantern tänker om honom. Men klart David är en viktig spelare att förlänga med, säger Per Gustafsson till Hockeybladet.nu

Det blev inget spel i AllEttan för HC Dalen under säsongen. Men intresseset kring Dalens spelare var stort och flera spelare blev utlånade till andra klubbar vilket är ett tecken på att laget är på rätt väg.

-Det blev inget spel i AllEttan denna gång. Men samtidigt gjorde vi en riktigt bra säsong och ser man tillbaka på tidigare säsonger så är vi på rätt väg. målet är såklart att ta Dalen ytterligare ett steg uppåt och det har vi alla förutsättningar för att göra, avslutar HC Dalens tränare Per Gustafsson.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN