HAMMARBY HOCKEY: Skämtar om Zlatan-rykten

0
2276
Petter Arvidson / BILDBYRÅN /
Det har nog inte undgått en enda person med sociala medier i dag. Zlatan Ibrahimovics hint på Instagram till Hammarby Fotboll. Hammarbys hockeylag tog ryktena till en ny nivå.

Under förmiddagen i dag svämmade allas flöden över med rykten om att Zlatan Ibrahimovic skulle vara på väg till Hammarby Fotboll. 38-åringen hade lagt upp en video på sitt instagramkonto där man får se en Hammarbytröja med Ibrahimovic på ryggen.

Det blev oerhört viralt detta klipp. Bland annat la den förra Hammarbyspelaren Mats Solheim upp en bild där han ritat en LA-Galaxytröja och skrev om ett transferbyte. Muamer Tankovic la upp på sin Instagram att det var inte Zlatan utan Pa Dibba som var på väg hem. Att Hammarbys VD dessutom befinner sig i Los Angelses gjorde inte direkt att ryktena blev svalare.

Nu har en spelare i Hammarby Hockey gjort en egen video där ”sanningen” kommer fram. Där ska helt enkelt Zlatan ut och träna med laget på hockeyrinken. Se videon nedan.

Hur vida Ibrahimovic kommer att träna mer med Hammarby Hockey är dock oklart. Dock bör han träna lite mer på att gå med skridskorna, men Z är ju Z helt enkelt.

Läs mer om Hockeyettan här >>> 

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

sjutton − 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.