Foto: Bildbyrån

Vita Hästen hade inför dagens presskonferens gjort klart med 13 spelare till kommande års lagbygge. Idag blev den fjortonde pusselbiten klar när man förlängde kontraktet med nyckelspelaren, Marcus Eriksson.

Norrköpingssonen, Marcus Eriksson debuterade i A-laget redan säsongen 2002/03 och har sedan dess hunnit spela en bra bit över 400 matcher i den rödvita tröjan. Nu blir det ytterligare matcher i Himmelstalundshallen och Vita Hästen för den 31-årige forwarden.

Skrivit på för ytterligare tre säsonger

På en presskonferens under eftermiddagen presenterade man att man förlängt med nyckelforwarden med ytterligare tre säsonger, vilket innebär att trotjänaren stannar i klubben fram till och med säsongen 2019/2020.
– Vi känner att vi ligger väldigt bra till, vi har många forwards och två målvakter. Det är väl fokus på att sikta in sig på backar den närmaste tiden, säger assisterande tränaren Fredrik Eriksson om det pågående lagbygget, i ett pressmeddelande.

Trots rykten – stannar i moderklubben

Eriksson har varit trogen sin moderklubb sedan barnsben bortsett från ett par säsonger där han testat på lyckan för spel i högre klubbar. Tidigare har han ryktats vara aktuell för SHL, men istället blir det en fortsättning i Norrköping och Vita Hästen.
– Vi pratade om ett tvåårskontrakt men jag ville ha något år till och det gick de med på, sade, Eriksson på dagens presskonferens.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer