Veteranen återvänder till Timrå

Under tisdagskvällen kunde Timrå IK meddela, via ett pressmeddelande på lagets hemsida, att backen Robin Persson skrivit på för klubben. Det innebär att 30-åringen återvänder till klubben han representerat tre säsonger varav två som assisterande kapten.

Timrå IK meddelade på tisdagskvällen att den forne Timråspelaren återvänder till klubben efter en sejour i SHL och Karlskrona HK. Föregående säsong noterades 30-åringen för 46 matcher och två poäng i blekingelaget, en säsong som kantades av skador. Persson har sedan säsongsavslutningen i SHL spenderat sin tid hos Mjölby HC där han genomgått rehabilitering för sin skada.

Timrå IK:s sportchef Kent Norberg är mycket nöjd med veteranen är redo att göra comeback i Timrå och säger följande till lagets hemsida:
– Det är jättekul att han återkommer till Timrå där han gjorde ett mycket bra avtryck under sin förra sejour i föreningen. Vi vet vad Robin går för och han kommer att bli nyttig för oss under resten av säsongen i synnerhet då vi drabbats av skador i truppen, och fortsätter
– Robin var, som många säkert känner till, assisterande kapten under sina två senaste år i klubben då han är en ledartyp både på och vid sidan av isen, och han kommer att bli viktig för laget även i det avseendet, avslutar Kent Norberg.

Kontraktet sträcker sig säsongen ut.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 − 7 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN