Veckans lag i HockeyAllsvenskan

HockeyAllsvenskan börjar gå in på målsnöret nu och matcherna blir allt mer viktigare och intressantare. Efter dagens och morgondagens matcher återstår det endast fem matcher och det är nu det ska avgöras. Här är veckans lag i HockeyAllsvenskan enligt oss på Hockeybladet.nu.

Målvakt

Jonas Fransson (Västerviks IK)

Motivering: Den rutinerade stjärnmålvakten har en oerhört hög högstanivå och den har han verkligen plockat fram under veckan. Fransson har verkligen spikat igen och är 100 procentig den här veckan när man mötte lag som Västerås och Vita Hästen. Imponerande!

Back

Jimmie Jansson (VIK Västerås HK)

Motivering: Tagit stora kliv under säsongen och blivit bättre och bättre. Har alla förutsättningar för att kunna bli en framtida toppback. Slog till rejält i mötet mot Pantern och blev matchvinnare med två mål kombinerat med ett säkert spel.

Back

Erik Ullman (Södertälje SK)

Motivering: Den unga backen fortsätter övertyga i Södertälje där han under veckan noterades för 1+1. Södertälje som i dagsläget har två raka vinster har verkligen skaffat sig vind i seglet inför de avslutande matcherna.

Forward

Anton Holm (Södertälje SK)

Motivering: Holm seglade under veckan upp på hela 26 mål vilket betyder att Holm gjort mer än en fjärdedel av alla Södertäljes mål den här säsongen. Holm kan även vid skytteligaseger få en unik prestationsbemärkelse då det sällan hänt att vinnaren av skytteligan spelat i jumbon. SHL nästa?

Forward

Jonathan Dahlén (Timrå IK)

Motivering: Dahlén övertygar mer och mer för varje dag som går. Totalt fyra mål på två matcher och Timrå börjar snegla på finalplats inför slutspurten. Totalt uppe på 22 mål nu och Dahlén lär bli ett hett namn i sommar för toppklubbarna.

Forward

William Quist (Almtuna IS)

Motivering: Det går upp och ned för Almtuna men för William Quist har det gått på räls den senaste veckan. Totalt tre mål och en assist under veckan och Uppsalalaget behöver målglada spelare om man ska nå en playoffplats den här säsongen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN