Västervik kan säkra fjärdeplatsen

Västervik tar ikväll emot toppkollegan Timrå IK i en oerhört viktig match. Västervik kan, vid vinst och tre poäng, säkra fjärdeplatsen i Meca Hockey Race.

Timrå IK åker ner till Västervik för att slåss om tre otroligt viktiga poäng, poäng som är direkt avgörande. Vinner Timrå har man fortfarande en chans att nå top 4, men vinner hemmalaget har man då säkrat fjärdeplaceringen och tar med sig minst två poäng till Meca Hockey Race.

Kvällens match blir lagens sista under grundserien och det står sedan några omgångar tillbaka klart att de både lagen kvalificerat sig för Meca Hockey Race 2017. Timrå vann den första drabbningen i hemmaborgen med 5-2, sedan dess har det varit idel Västervikssegrar. Något Timrå hoppas kunna ändra på.

– Vi har tagit match för match hela säsongen och det kommer vi fortsätta att göra. Nu siktar vi på att bli tvåa och skulle det inte gå så satsar vi på tredje platsen. Vi vill komma så högt upp som möjligt, förklarar Mattias Karlin för Västerviks hemsida.

Hemmalagets burväktare Jonas Fransson saknas fortfarande, även Jens Andersson och Jacob Tenemyr placeras utanför truppen, enligt Västerviks officiella hemsida.

Timrå har inte delgett läget i laget men David Westlund, Johan Persson och Mattias Nilsson saknades senast.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN