Västervik ersätter Wahl med tidigare AIK-forward

Tidigare idag avslöjade MrMadhawk att Västervik hade brutit kontraktet med Mitch Wahl. Nu väljer man att ersätta honom med en tidigare AIK-forward som närmast kommer ifrån Division 1 och Väsby.

I ett pressmeddelande bekräftar man att den tilltänkta stjärnvärvningen Mitch Wahl har lämnat klubben. Dessutom meddelar man att man värvat in den 22-årige forwarden Calle Åsell, närmast i Väsby IK i Division 1.
– Calle är en hårt jobbande forward som går hårt på kassen och vi ser gärna att han bidrar med det spelet hos oss, säger sportchefen Tomas Lind till klubbens hemsida.

Tidigare spelat i AIK

Calle Åsell har en hockeybakgrund i just Väsby där han fostrades innan karriären fortsatte i Mora där han spelade ett antal säsonger i klubbens juniorlag. Därefter vände skutan mot Örebro där han också debuterade i SHL. Säsongen 2014/2015 spelade han 42 matcher med Timrå i HockeyAllsvenskan innan han gick till AIK. Där gjorde han åtta poäng på 52 matcher.

Gör debut på onsdag

Åsell har redan anslutit till sin nya klubb och gör sin debut i matchen mot Västerås på onsdag.
– Han har redan anlänt till oss i Västervik och han ska spela borta mot Västerås på onsdag, säger Tomas Lind avslutande.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN