Västerås jagade bekant back – fick nobben

Tidigare Västeråsbacken Juha Uotila var på väg mot en comeback i Västerås men fick nobben av Uotilas nuvarande klubb, JYP, det uppger vikfancentral.se idag.

Västerås har stora problem i laget och parkerar på en jumboplats med 17 matcher kvar att spela. Laget har haft problem med både den defensiva och offensiva biten men den förstnämnda kunde fått förstärkning av en bekant pjäs. Enligt säkra uppgifter till vikfancentral.se var tidigare Västeråsbacken, Juha Uotila på väg mot en återkomst i Västerås där han spelade i fjol. Västmanlänningarna ska däremot ha fått nobben av Uotilas nuvarande klubb, JYP. Enligt uppgifter till sajten ska också Björklöven varit intresserade av den tuffa backen som gjort 242 matcher i HockeyAllsvenskan.

Tidigare spelat i Oskarshamn och Vita Hästen

Uotila har under säsongen spelat i finska SM-Liiga och i laget JYP där han totalt spelat 26 matcher. Den finske backen har även gästspelat i Finlands andraliga, Mestis där han representerat JYP:s b-lag i sex matcher. Uotila har sedan tidigare spelat flertalet säsonger i HockeyAllsvenskan i klubbar som Oskarshamn, Vita Hästen och nu senast Västerås.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN