Väsby blir forwardens 18:e klubb på tio år

Forwarden Johan Lorraine är klar för sin 18:e klubb på tio år. I nykomlingen Väsby återförenas han med sin bror Elliot efter åtta år i olika klubbar. Lorraine är sista pusselbiten i Väsbys lagbygge.
– Han är en kvick, kreativ och väldigt teknisk forward med bra målsinne, säger Tom Tärnström.

Johan Lorraine är klar för sin 18:e klubb på tio år, det blir den Hockeyallsvenska nykomlingen Väsbys sista nyförvärv innan säsongen sätter igång. I Väsby återförenas han med sin bror, Elliot, senast de spelade tillsammans var i Botkyrka säsongen 2012/2013.

Flera år utomlands

Lorraine har Lidingö som moderklubb och har representerat hela 17 seniorklubbar i sex olika länder. De senaste fyra säsoongerna har han spelat i Kazakstan, Tjeckien, Slovakien, Österrike och Tyskland.

Nu blir han den sista pusselbiten i Väsbys trupp som gör comeback i den näst högsta svenska ligan.

– Johan är en rutinerad forward som varit runt i många olika ligor och länder senaste åren. Han är en kvick, kreativ och väldigt teknisk forward med bra målsinne. Som person är han otroligt ambitiös med sin hockey och kommer med sin rutin och professionalitet bidra till gruppen på ett bra sätt, säger Tom Tärnström sportchef i Väsby till klubbens hemsida.

Här är Väsbys trupp i Hockeyallsvenskan 2020/2021.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN