Home Klubbar AIK Vändningen: Melin lämnar inte AIK

Vändningen: Melin lämnar inte AIK

0

Tidigare under dagen kom det uppgifter om att Roger Melin ska lämna AIK. Nu har klubben gått ut med ett pressmeddelande där dessa rykten dementeras.
– Om det eventuellt tas ett beslut om det här kommer både jag och klubben tillsammans gå ut med det, säger Roger Melin.

Sportbladet gick tidigare idag ut med att AIK:s huvudtränare Roger Melin ska lämna klubben efter säsongen. Anledningen är av personliga skäl, men nu har det blivit en helt ny vändning. AIK skriver på sin hemsida att dessa uppgifter inte stämmer. Däremot bekräftar man att Melin igår informerade spelarna att han funderar på hur det blir kommande säsong. I pressmeddelandet förklarar tränaren situationen.
– Jag trivs oerhört bra i AIK Hockey och vi har en härlig stämning i truppen. Sedan har det såklart varit tufft när resultatet inte gått vår väg. Men det stämmer inte att jag har bestämt mig för att hoppa av tränarrollen i AIK Hockey.

Haft en tung säsong

AIK har som bekant haft det lite jobbigt under säsongen. I nuläget ligger man nia i tabellen men har stora möjligheter att knipa en Play off-plats efter två raka segrar.
– I de två senaste matcherna har vi spelat bra och haft en tät defensiv. Lyckas vi bibehålla samma flyt i spelet ser det ljust ut inför matchen mot Björklöven, säger Melin.

Ifall det skulle bli så att Melin lämnar AIK efter säsongen går man ut med det senare.
– Om det eventuellt tas ett beslut om det här kommer både jag och klubben tillsammans gå ut med det, förklarar Melin.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.