Uppgifterna bekräftade – nu tränar succémålvakten med Pantern

Som Hockeybladet avslöjade. Nu tränar HC Dalens succémålvakt Anton Svensson med IK Pantern i hockeyallsvenskan. Något som Panterns målvakts- och assisterande tränare Henning Sohlberg bekräftar.

 

Anton Svensson var kanske den störta anledningen till att HC Dalen kvalificerade sig till Allettan. Den 28-åriga målvakten stod för en strålande insats i den avgörande matchen, där Dalen tog sig upp till Allettan. Detta gav eko i hockeysverige och Hockeybladet kunde avslöja att Pantern ryckte i Anton. och vill ha över honom till nästa säsong. Nu blir det först provspel i två dagar med Pantern.

– Han har varit i division 1 och division 2 i många säsonger och jag har bra koll på honom. Det är en rutinerad herre som varit med tidigare. Han är väldigt atletisk och har grymt bra spelsinne, säger Sohlberg och fortsätter: Han ska komma hit och träna och behöver istid nu under deras uppehåll. Det är en krydda på moset i hans vardag. säger Solberg i intervju.

Tidigare målvaktstränare i HC Dalen

Att det hamnar en målvakt från HC Dalen i IK Pantern är inte så konstigt. Panters assisterande tränare och målvaktstränare Henning Sohlberg har nämligen själv varit målvaktstränare i HC Dalen under fem säsonger. Innan han lämnade för HV71:s damlag och nu IK Pantern.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN