Uppgifter: Färjestad värvar AIK-fostrad back

Enligt bloggaren MrMadhawk har Färjestad gjort klart med ännu ett nyförvärv till nästa säsong. Det handlar om Karlskoga-backen Theodor Lennström som enligt uppgifterna är klar för en sejour i SHL-klubben. 

Färjestad ligger inte på latsidan. Enligt MrMadhawk.se har man gjort klart med backen Theodor Lennström inför kommande säsong. Men agenten Marcus Isaksson vill varken bekräfta eller dementera uppgifterna.
– Han är SHL-aktuell, men i övrigt har jag inga kommentarer till dina uppgifter, säger Lennströms agent, Marcus Isaksson till bloggen. 

Haft en lysande säsong

Lennström har haft en lysande säsong har varit en av BIK Karlskogas bästa backar under den gångna säsongen. På 48 matcher har 22-åringen gjort totalt 26 poäng och med det ligger han i topp i backligan sett till poäng.

Fokus på kvalet

Just nu är den AIK-fostrade backen mitt uppe i kvalet till SHL med sitt Karlskoga och agenten vill låta honom fokusera på det innan beslut om var han ska spela nästa säsong tas.

– Han har ett kval framför sig mot vinnaren i slutspelsserien, som är prioritet för honom just nu, resten får vi ta sedan.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN