Uppgifter: Djurgården värvar Södertäljes skyttekung

Trots att Södertälje kom tvärsist i HockeyAllsvenskan vann han poängligan. Nu ryktas han vara på väg till Djurgården.
– Jag har inte ens kontakt med min agent just nu, säger Anton Holm till Sportbladet.

Anton Holm har haft en lyckad säsong bakom sig, rent personligt i alla fall. Trots att hans SSK tvingas kvala för att ha en chans att hålla sig kvar i HockeyAllsvenskan, vann han skytteligan. Trots den framgången är han inte nöjd alls.

– Det har absolut gått bra och det är jättekul att göra mål. Men som jag sagt många gånger tidigare; det är en lagidrott vi sysslar med, och vi kom ju sist i tabellen, så jag ser ändå säsongen hittills som ett misslyckande, säger Anton Holm till Sportbladet.

Ryktas till Djurgården

Målsuccén har gett eko runt om i Hockeysverige och nu jagas han av andra lag. Enligt Sportbladet ska han vara nära en övergång till Djurgården som skriker efter målskyttar. Hur det ligger till vill inte Anton Holm veta av just nu. SSK:s och Holms kamp att få klassikerklubben att stanna i HockeyAllsvenskan har gjot att han klippt kontakten med agenten, tillfälligt. När Sportbladet lyfter DIF-spåret svarar Holm.

– Okej? Det är inget jag har hört faktiskt. Jag har inte ens pratat med min agent. Jag har sagt att jag vill spela klart säsongen och sen får vi se var SSK står i första hand. SSK ligger väldigt nära till hands om det blir spel i allsvenska nästa säsong.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN