Två formstarka lag drabbar samman i Timrå

Det är två formstarka lag som ikväll drabbar samman i NHK arena. Bortalaget kommer till spel med fem raka vinster och har som mål att utöka sviten. Hemmalaget har tagit poäng i sju raka matcher där fem av dessa slutat med vinst.

Det är två av seriens formstarkaste lag som i eftermiddag gör upp om tre otroligt viktiga poäng i Medelpad. Västerås kämpar för att hålla avstånd till Björklöven nedåt i tabellen samtidigt som Timrå blickar uppåt i hopp om högre tabellplacering. Kvällens möte blir lagens sista denna säsong. Timrå har gått segrande ur samtliga möten med Västerås, en trend bortalaget ska försöka bryta ikväll.

– Det är tuffast tänkbara som vi ska ställas mot på bortaplan. En utmaning. De vann mot Mora senast och är i toppform, säger Västerås assisterande tränare Tony Zabel.

– Vi har spelat tre jämna matcher mot dem. Vi möter ett desperat lag som kriga för att i första hand undvika de två nedersta platserna, men det kan ju bli bättre än så om de fortsätter att spela som de gjort på slutet. Det blir en svår match mot ett desperat motstånd och vi måste möta upp med samma desperation, konstaterar Timrås huvudtränare Roger Forsberg inför kvällens möte.

Lagens skadelistor är korta, hos Timrå är det endast Johan Persson och David Westlund som saknas. Gästerna får klara sig utan Marcus Bergman som fortfarande är sjuk.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN