Två debutanter i kvällens norrlands-derby

Timrå tar emot Björklöven ikväll. Bägge lagen går in till matchen med två nyförvärv. Robin Persson för Timrå, och Austin Farley för Björklöven.

I kvällens norrlands-derby möter serieledande Timrå ett svajigt Björklöven. Timrå vann sin senaste match borta mot Södertälje med 3-1. Medans Björklöven har förlorat sina två senaste matcher. Björklöven vill nog lägga sin senaste match bakom sig. 0-6 landade slutsiffrorna på efter onsdagens uppläxning av Karlskoga.

Både Timrå och Björklöven har som sagt varsin debutant ikväll. Timrås nyförvärv Robin Persson har tidigare spelat i Timrå, men gick till Karlskrona förra säsongen. Nu är han tillbaka i Timrå och huvudtränare Henrik Stridh sa detta till hockeybladet om sin debutant Robin Persson.

– Det är roligt att vi får tillbaks Robin till Timrå. Vi får nu tillbaka en defensiv back som vi kommer ha mycket nytta av, säger Henrik Stridh till hockeybladet.

Björklövens nyförvärv Austin Farley kommer senast från spel i Modo. Han fick dock sparken från Örnsköldsviks-klubben i måndags och skrev efter det på med Björklöven.
Björklövens huvudtränare Markus Åkerblom hade detta att säga om sitt nyförvärv Austin Farley.

– Han har haft en jobbig tid i Modo, så vi ska försöka matcha honom försiktigt ikväll så han kommer in i det. Det blir ganska lugnt för honom ikväll, säger Markus Åkerblom till Hockeybladet.

Åkerblom kan även få en till debutant ikväll om det andra nyförvärvet Zack Hamills pappersarbete blir klart i tid för kvällens match.

– Vi vet inte än, vi väntar fortfarande på klartecken från migrationsverket. Annars kommer han att spela på tisdag, säger Åkerblom till Hockeybladet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN