TV4 startar Hockeylördag – visar gratismatcher

Det är Aftonbladet.se som avslöjar att TV4 kommer att sända gratismatcher redan från slutspelets början – och nästa säsong. Varje lördag visar TV4 gratismatcher.

Det är Aftonbladet som avslöjar att TV4 med start redan denna säsongen kommer att sända gratismatcher från SHL och HockeyAllsvenskan. En satsning som fortsätter även nästa säsong. Gratismatcherna kommer att visas på lördagar från och med slutspelets start.
– Hockeylördag i TV4 är en fantastisk möjlighet för oss att bredda intresset för SHL, säger kanalens sportchef Erik Westberg till Aftonbladet.se

Hockeylördag ska enligt uppgifterna innehålla 45 minuters uppsnack med inför-studio. Studiostart kommer att vara klockan 14.30 medan matchstart kommer att vara 15.15.
– Nu ger vi SHL-hockeyn och slutspelet chans att nå ut till ännu fler. Och det gör vi i det extra långa programformatet Hockeylördag på lördagar i TV4 där vi storsatsar innehållsmässigt och tar användarna ännu närmare sporten med bland annat domarkamera och mickar på coacher, säger Erik Westberg.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN