Tuff drabbning väntar i Timrå

Timrå IK tar under måndagskvällen emot bortastarka IK Oskarshamn i NHK arena. De båda lagen har mötts två gånger tidigare denna säsong som resulterat i en vinst vardera.

Senast lagen möttes i Timrå var det hemmalaget som gick segrande ur bataljen efter en klar 3-0 vinst. Oskarshamn svarade med att ro hem säsongens andra möte med en 5-2 vinst inför hemmapubliken i Be-Ge Hockey Center.

– Vi har senaste tiden uppträtt med den skärpa och noggrannhet som är nödvändig. Att gnugga vidare med samma förnuft och effektivitet blir direkt avgörande. Det är ett starkt hemmalag mot ett bortalag med en bra trend, blir säkerligen en tuff batalj säger Oskarshamns tränare till lagets hemsida i en intervju inför kvällens drabbning.

Bortalaget har ett erkänt bra powerplay där man gör mål på nästan var fjärde försök. Hemmalagets tränare Roger Forsberg berättar hur hans mannar ska tackla den uppgiften.
– Det är viktigt att påpeka det, särskilt som vi besökt utvisningsbåset lite väl ofta de senaste två matcherna. Det gäller att vi visar bättre disciplin med klubborna och använder dem med förstånd.

Gästerna ska enligt Oskarshamns hemsida kunna ställa upp med samma lag som föregående match där endast poängsprutan Manuel Ågren saknas.

Hemmalaget har en desto längre frånvarolista där vi hittar hela sex spelare. Timrå saknar alltjämt JVM-trion (Jonathan Dahlén, Jens Lööke och Elias Pettersson befinner sig i Kanada inför stundande JVM-turnering) samt lagkaptenen Andreas Molinder, forwarden Anton Wedin och backen David Westlund.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN