Tingsryd förlänger med succémålvakten

Tingsryd meddelade på sin officiella hemsida under söndagen att man förlänger kontraktet med sin succémålvakt Niklas Rubin.
– Det känns fantastiskt roligt att vi kan ha honom kvar i en säsong till, säger klubbchefen Tomas Bergstrand till hemsidan.

Under söndagskvällen meddelade Tingsryd att man förlänger kontraktet med målvaktsligaledaren tillika nyckelspelaren Niklas Rubin.
– Niklas har verkligen överraskat i positivt bemärkelse, både sig själv och oss andra tror jag. Vi hade bra koll på hans nivå när vi värvade honom, så att han är bra det visste vi, men att det har gått så fantastiskt bra som det har gjort är verkligen häftigt, säger klubbchefen Tomas Bergstrand.

Huvudpersonen själv är väldigt nöjd över att man lyckats komma överens.
– Jag trivs väldigt bra här och känner själv att jag har haft en enorm utveckling i år. För egen del vill jag inte stressa mig in i något utan känner att jag behöver ett år till för att utvecklas och jag tror inte jag kan göra det bättre någon annanstans än i Tingsryd, säger han i pressmeddelandet.

En viktig del i förlängningen är samarbetet med målvaktstränaren Mikael Sandberg som var en stor faktor till att Rubin förlängde sitt kontrakt med ytterligare ett säsong.
– Han har en väldigt stor del i detta och jag tycker att vi tillsammans har fått fram ett större tålamod i mitt spel, lite mer kyla. Det känns helt enkelt som att jag tar smartare beslut nu och att jag inte tömmer mig själv på energi lika snabbt som jag gjort tidigare.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN