Timrå värvar amerikansk KHL-forward

Timrå laddar upp inför stundande kvalspel och sitter inte stilla i båten inför det. Idag gjorde man klart med forwarden J.T Barnett, senast från KHL-klubben Amur Khabarovsk.

Timrå är ett av lagen som troligtvis kommer spela kval framåt vårkanten och nu rustar man upp. Den amerikanske forwarden J.T Barnett är klar för klubben och kommer senast från spel i KHL-klubben Amur Khabarovsk. Barnett har under säsongen även hunnit spela för CSKA Moskva men har under största delen spelat i Khabarovsks farmarlag i VHL, Zvezda Chekhov. Barnett har även spelat 134 ECHL-matcher.

”Skridskostark och fysisk spelare”

– Eftersom John Westin blir borta en längre tid nu så har vi aktivt sökt en spelare för att ersätta honom inför slutspurten av serien. Vi tror att vi har hittat en ersättare i J.T Barnett som är en skridskostark och fysisk spelare, säger sportchef Kent Norberg till klubbens hemsida.

Ansluter till Timrå under veckan

24-åringen som ursprungligen kommer från Arizona i USA ansluter till Timrå under veckan och förväntas bli spelklar till nästa vecka. Sundsvallslaget har nio återstående matcher i grundserien och har för närvarande elva poäng ned till kvalstrecket.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN