Tuff match väntar mellan Timrå och Modo

Omgång 51 av HockeyAllsvenskan tar ikväll hockeysverige med storm och ett hett möte är Timrå IK som tar emot Modo Hockey på hemmaplan i Medelpad.

I kvällens HockeyAllsvenska omgång möter Timrå IK gästande Modo Hockey i en kamp om tre poäng. Lagen kommer från två skiljda insatser där Modo kunde vända 4-1 underläge borta mot Mora till seger efter förlängning och Timrå i sin tur förlorade borta mot Västervik med 4-1.
– Det är två lag med helt olika ingångsvärden till matchen. Vi kommer revanschsugna från en slätstruken insats senast där samtliga spelare kan betydligt bättre, och vi måste lyfta oss på samtliga positioner och i alla moment egentligen för att vara med och kriga om poängen mot Modo, säger Timrås tränare Roger Forsberg till timraik.se.

Fjärde och sista mötet

Kvällens omgång har nummer 51 och det är sista gången lagen stöter på varandra – iallafall i grundserien. Modo har fortfarande en chans att knipa en plats i Meca Hockey Race, dit kvällens motståndare Timrå redan är klara. Det är även dit Modos tränare Pär Styf har blicken.
– Det krävs vinst i matchen mot Timrå för att vi ska kunna fortsätta att blicka uppåt i tabellen och det är vi tydliga med att vi siktar på, säger han till Modos hemsida och fortsätter:
– Det är fjärde mötet mellan lagen för säsongen samt ett alltid lika roligt derby, så det kommer att bli känslor och förhoppningsvis en bra stämning på läktaren. Vi ser verkligen fram emot matchen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN