Talar ut om tiden i Modo: ”Jag fick det inte riktigt att lossna”

Austin Farley har nyligen bytt klubb mellan två serierivaler. Säsongen startade han i Modo men för drygt en vecka sedan bar det av till Björklöven och idag spelade han sin andra match för Björklöven.

Säsongen inleddes i Modo men för en vecka sedan bytta han Modo mot Björklöven. Ett känslig byte men Farley menar att det var välbehövligt.
– Jag fick det inte riktigt att lossna i Modo, så det var skönt när Björklöven kom på tal så snabbt, säger Farley till Hockeybladet.nu

Idag gjorde han sin andra match för sitt nya lag och hittills är han poänglös. Men det är inget som stör Farley.
– I den första matchen fick jag inte spela så mycket. Men jag tyckte det kändes bra idag och hoppas kunna komma igång med målen nu, säger han.

Är det inte tufft att byta klubb mitt i säsongen?
– Jo, det är klart att det inte är den bästa lösningen. Men ibland så blir det inte riktigt som man tänkt sig och då kan det vara bra och testa på något nytt.

Det fanns stora förväntningar på dig när du kom till Modo. Känner du någon press nu när du bytte klubb?
– Jag har igenom hela min karriär levt med press och är van vid det. Men pressen och förväntningarna jag ställer på mig själv är det enda jag tänker på.

Kontraktet med Björklöven sträcker sig till den 7:e januari och den amerikanske forwarden trivs redan nu bra i klubben och hoppas på en fortsättning.
– Killarna har tagit väl hand om mig, och jag trivs jättebra här. Jag ska försöka prestera så bra så möjligt så får vi hoppas de är nöjda. Då kanske det blir en fortsättning, vilket jag hoppas på, avslutar Farley.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN