Talang på tryout till HockeyAllsvenskan

0
524
Foto: Bildbyrån

Det har varit stora förändringar hos Södertälje SK. Nu väljer de att plocka in den 22-årige Sebastian Manberg på tryout.

Manberg har en riktigt bra säsong bakom sig i Sundsvall. 30 poäng skrapade han ihop och testade också på HockeyAllsvenskan. Han gjorde fyra matcher för Modo där han dessutom lyckades göra ett mål.

Tryout till september

Testkontraktet sträcker sig till den andra september. Väl där har Södertälje möjlighet att skriva kontrakt med 22-åringen.

– Det känns jättebra att välkomna Sebastian till oss. Han är en forward som gör avtryck över hela banan och är väldigt stark med puck i framför allt anfallszonen där han får saker att ske framför motståndarkassen, säger tränaren Mats Waltin till hemsidan.

”främsta styrkan i spelet med puck”

Sebastian har tidigare spelat fyra matcher i HockeyAllsvenskan men ser ut att vara riktigt nöjd över möjligheten att spela till sig ett fast kontrakt.

– Det känns väldigt roligt och spännande att komma till ett lag i HockeyAllsvenskan. Det känns också väldigt inspirerande med en tryout där det är upp till mig att visa att man ska vara med där uppe. Jag är en offensiv spelare som bidrar med hårt jobb över hela banan och har mina främsta styrkor i spelet med puck, säger huvudpersonen själv till Södertäljes hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ett × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.