Stjärnmålvakten stannar: ”Det betyder mycket”

MODO Hockey meddelar under fredagseftermiddagen att man kommit överens med målvakten Erik Hanses om en förlängning av kontraktet till och med våren 2019
– Han är en målvakt som kan vinna matcher åt oss, säger klubbens tränare och sportchef Andreas Johansson till klubbens hemsida.

Erik Hanses fick ingen dröminledning på säsongen efter att sent inpå seriepremiär fått lämna Skellefteå AIK till förmån för Joni Ortio. Det dröjde ända tills den 19 oktober innan han officiellt blev klar för MODO Hockey för att stabilisera upp målvaktsspelet.

Nu går klubben ut med att parterna har kommit överens om en förlängning av Leksandsbördige målvaktens kontrakt.
– Det betyder mycket att trygga Erik Hanses på längre sikt då han hela tiden visat att han är en målvakt som kan vinna matcher åt oss, säger MODO:s tränare och sportchef Andreas Johansson till klubbens hemsida.

Kontrakt till och med 2019

Hanses har i takt med lagets stigande formkurva lyft laget upp till den sjunde plats man lagt beslag på idag, och kommer i och med förlängningen av kontraktet stanna i klubben över säsongen 2018/2019.
– Det är först och främst roligt att vi nått överenskommelsen då han känt att det här är ett nytt hem för honom. Vi tycker att han bara blivit bättre och bättre sedan han kom till oss och att han även har ytterligare en bra bit potential att få ut. Vad gäller kontraktet känns det väldigt bra då dialogen hela tiden varit positiv för en förlängning, säger Johansson.

Här näst för MODO väntar Västervik som kommer på besök till Örnsköldsvik under lördagseftermiddagen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN