SPEL: Kvällens bästa hockeybet

Fem matcher i Hockeyallsvenskan ikväll och vi ger er tips i två av dem. Vad passar bättre än att ge er kvällens bästa hockeybet. Tillsammans med Betser ger vi er kvällens bästa spel. Vågar du ta rygg, eller har du något bättre spel? Du får bra insättningsbonus när du spelar med oss. 

Hockeybladet ger er tipset i sista stund tillsammans med Betser. Idag dubblas din insättning om du använder vår länk.

AIK – BIK Karlskoga

AIK har spelat gjort poäng i sju raka matcher men man saknar trepoängare. De senaste tre matcherna har gått till förlängning. Laget med framförallt Eric Castonguay i spetsen trivs med motståndet. Och han har gjort mål i lagets tidigare två möten. Trots att AIK förlorade klart. Karlskoga har fyra raka torsk och jag tror den förlustsviten utökas till fem ikväll.

AIK vinner och mina speltips ser ut så här:
250 kronor på vinst för AIK ger oddset 1,52 vilket ger 330 kronor att få tillbaka varav 130 är i vinst. Jag kör en samma insats på 250 kronor på att det även blir under 5 mål i matchen, oddset är 1,90 och det blir 475 kronor in på kontot varav 225 kronor är vinst.

Denna match vågar jag även lägga en slant på att vi ser Eric Castonguay göra mål. 100 kronor på det och 265 kronor tillbaka där 165 kronor är i vinst.

Total insats för dessa spel är 600 kronor med en utdelning på 1120 kronor

Tingsryd – Leksand

Tre raka segrar för Tingsryd och en storspelade Anton Rubin i toppform gör att jag tror att Tingsryd kommer vinna kvällens match mot serieledarna. Det blir ingen lätt match för Leksand har fem raka vinster. Men har samtidigt förlorat de båda tidigare mötena lagen emellan. Nej jag sticker ut hakan och tippar Tingsryd som segrare i en målsnål match.

Tingsryd vinner och mina speltips ser ut så här:
250 kronor på att Tingsryd vinner ger oddset 3,30 vilket ger 825 kronor tillbaka varav 575 kronor är i vinst. Detta tillsammans med att jag kör samma insats på 250 kronor att det blir under 3,5 mål i matchen. Oddset är 305 och det blir 762 kronor in på kontot varav 512 kronor är vinst.

Första målet i matchen tror jag även Tingsryd kommer stå för. Oddset är hela 2,75 och 100 kronor på det med en potentiell vinst på 170 kronor är värt chansen.

Total insats för dessa spel är 600 kronor med en utdelning på 1850 kronor

Totalt sett ger alla spel tillsammans en vinst med 884 kronor, spelvärt.

Spela via Betser här>>>

Lycka till!

Vill du vinna en matchtröja från ditt favoritlag i SHL? Titta här>>>
Vill du vinna en matchtröja från ditt favoritlag i Hockeyallsvenskan? Titta här>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN