Silly Season: HockeyAllsvenskans hetaste free agents

Silly season är i full gång och vi har listat de tio hetaste spelarna i HockeyAllsvenskan som är free agents. Vi har inte rangordnat spelarna emellan, från bäst till sämst, utan snarare samansatt en lista av intressanta namn.
Under denna silly season finns många skickliga spelare i HockeyAllsvenskan som är klubblösa.
Nicolai Meyer

Den danske forwarden har ett utgående kontrakt med IF Troja-Ljungby. Förra säsongen blev det nästan lika många mål som assist. Han slutade grundserien med 19 mål och 20 assist.

Alex Friesen

Leksands kanadensare från St. Catharines har ännu inte skrivit på en kontraktsförlängning. Centern producerade 44 poäng under grundserien och av dessa var 15 mål. Det blev 29 assist.

Jens Jakobs

Det blev 14 mål och 14 assist under den gångna grundserien för högerforwarden. Ännu har inte Jens Jakobs förlängt sitt kontrakt med AIK.

Clay Wilson

Den NHL-meriterade försvararen har inte förlängt med AIK. Den 35 år gamla amerikanaren producerade 19 poäng på 38 matcher.

Mathieu Tousignant

Tingsryds AIF har inte gjort klart med den kanadensiska kedjespelaren. Under grundserien svarade Mathieu Tousignant för 30 poäng. Han gjorde lika många mål som assist.

Victor Löfstedt

Högerforwarden gjorde totalt sex säsonger i IK Oskarshamn. Nu har klubben valt att inte förlänga och nn så länge har ingen annan klubb värvat honom. Den gångna säsongen producerade Victor Löfstedt 23 poäng på 46 matcher.

Joacim Hedblad

Han är en av Västerviks IK:s stora profiler just nu med sex raka säsonger i klubben. Men Joacim Hedblad har inte skrivit på ett nytt kontrakt. Det blev 24 poäng på 48 matcher förra säsongen för förwarden.

Daniel Öhrn

Kedjespelaren säkrade Tingsryds kontrakt till HockeyAllsvenskan när han sköt det matchvinnande målet mot Modo. Det är däremot oklart ifall han kommer fortsätta i klubben. Det blev 26 poäng (7 + 19) under grundserien 2017/2018.

Sebastian Benker

Den senaste säsongen noterade vänsterforwarden 24 poäng för IF Troja-Ljungby. Det blev 10 mål och 14 assist.

Pontus Sjögren

Målvakten fick förtroende i hela 40 matcher under grundserien för HC Vita Hästen. Räddningsprocenten blev 92%

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN