SHL-klubbar jagar AIK-forwarden: ”Klart jag vill spela i SHL”

Det är MrMadhawk som avslöjar att flera SHL-klubbar uppvaktar AIK:s forward Michael Lindqvist. Intresset lockar, men det är först och främst AIK som gäller. 
– Klart jag vill spela i SHL. Men i första hand är det med AIK jag vill spela i SHL, säger Lindqvist till bloggen. 

Han är poängbästa spelare i AIK denna säsongen. För Michael Lindqvist pågår just nu kval till SHL. Men inom en snar framtid kan han vara förlorad för AIK. Enligt uppgifter till bloggaren MrMadhawk är forwarden ett hett villebråd bland SHL-klubbarna.

Agenten bekräftar

Enligt uppgifterna är Brynäs en av de klubbar som jagar 22-åringen. Något agenten bekräftar för MrMadhawk.
– Han är uppvaktad av SHL-klubbar, och jag tar den diskussionen med dessa. Men jag går inte in på vilka klubbar det handlar om, utan det blir upp till klubbarna att berätta, säger Joakim Persson.

Fullt fokus på AIK

Trots intresset är något kontrakt inte påskrivet. Forwarden har just nu fullt upp med att spela slutspelsserien i HockeyAllsvenskan med AIK och hänvisar till sin agent.
– Men jag har fokus här och nu, och har absolut inte skrivit på eller tagit beslut om något. Det är min agent som får sköta diskussionerna och intresseförfrågan. Jag har fullt fokus här och nu. Det är det jag vill göra nu, säger Lindqvist.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN