RYKTET: Brynäsmålvakten till HV71

Förra säsongen möttes Brynäs och HV71 i finalen. Där gick HV71 segrande ur striden i en rafflande sjumatchersserie. Nu kommer rykten om att man värvar in en av Brynäs målvakter som stod på andra sidan i finalen ifjol.

HV71 har haft och har stora skadebekymmer på backsidan. Man har dessutom haft Linus Söderström borta flera månader, där det är osäkert kring om han kommer tillbaka eller ej som Hockeybladet kunde rapportera om tidigare.

Oskarshamns sportchef kommenterar

Sandström har den här säsongen bara vaktat målet i 8 matcher för Brynäs. Under hans nuvarande låneperiod har det blivit sju matcher med en räddningsprocent på 89,5%. När Hockeybladet når Oskarshamns sportchef Per Kenttä vet han inte mer än oss.

— Just nu vet jag inte mer än dig, kolla med Brynäs som är hans arbetsgivare, kommenterar Kenttä när vi når honom.

Uppgifter om att man värvar Brynäsmålvakten

Nu kommer det uppgifter om att HV71 kommer att ta in Brynäsmålvakten Felix Sandström som just nu är utlånad till Oskarshamn.

— Jag vet inte om det är helt klart, men det kan bli officiellt inom några dagar, säger en källa till Jönköpings-Posten som kommer med uppgifterna om att en övergång kan vara aktuell.

HV71s assisterande sportchef Johan Davidsson får frågan kring om Felix Sandström är aktuell för klubben i intervjun med JP.

– Jag varken får eller kan kommentera det, det är Johan Hults avdelning. Rent generellt intensifieras allt vid den här tiden på året. När vi har spelare som inte är tillgängliga och inte kan spela så är vi alerten, säger Davidsson.

Hockeybladet har försökt nå sportchefen i Brynäs Stefan Bengtzén utan lycka.

Trade deadline i SHL är en vecka bort, den 15 februari.

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN