RYKTE: Talangen klar för Djurgården

Djurgården ser om sitt hus inför nästa säsong och arbetet är i full gång. Talangen Olle Alsing är redan klar enligt initierade bloggaren MrMadhawk. Nu har man enligt uppgifter lockat en spelare till från Leksand till huvudstaden.

Alla lag håller som bäst på att förbereda sig inför nästa säsong med scouting och förhandlande med befintliga spelare i trupperna. Djurgården är ett av lagen där ryktet kommit ut kring en av spelarna man tittar på.

Pappa jobbar redan i föreningen

Det handlar om den talangfulla forwarden Emil Bemström som kommer att dra på sig Djurgårdströjan nästa säsong. Detta skriver Johan”MrMadhawk” Svensson på sin blogg på Expressen. Emil Bemströms pappa Jörgen (tidigare spelare i Luleå, Modo och Södertälje) är tränare för Djurgårdens J20-lag vilket gör det än mer troligt att uppgifterna stämmer. När sportchefen får frågan kring Bemström är han förstående.

– Jag förstår att du gör kopplingen, när hans pappa är tränare för vårat J20-laget. En intressant spelare, men i övrigt har jag inga kommentarer mer än att jag förstår att du gör kopplingen, säger Joakim Eriksson till bloggen.

Talangen högaktuell för JVM nästa säsong

Bemström är född 99 och har den här säsongen gjort 9 poäng på 18 matcher för Leksand i Hockeyallsvenskan. I deras J20 har han hela 25 poäng på 18 matcher. Nu ser flyttlasset ut att gå till Stockholm till nästa säsong. Han draftades i somras i fjärde rundan som nummer 117 totalt av Columbus Blue Jackets. Dom lär få se svensken i nästa års JVM vilket han är högaktuell för.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN