Rögle kallar hem backen från Oskarshamn

Rögle BK har fått en tung start på säsongen och ligger för tillfället sist i SHL. Nu står det klart att man kallar hem backen Kevin Marshall som varit utlånad till Oskarshamn.

Den kanadensiske backen Kevin Marshall har tillhört Rögle sedan säsongen 2015/16. Inför årets säsong lånades han ut till Oskarshamn, som spelar i Hockeyallsvenskan. Även bröderna Elvenes, Ludvig och Lukas, lånades ut till Oskarshamn från Rögle.

Kallar hem Marshall – ”Vår backbesättning har tunnats ut”

Nu väljer dock Rögle att kalla hem Marshall från sin utlåning.
– Vi tar hem Kevin eftersom vi behöver honom. Vår backbesättning i truppen har tunnats ut den senaste tiden och Kevin kan hjälpa oss, säger Rögles sportchef Anders ”Masken” Carlsson till klubbens hemsida.

Marshall fick beskedet att han skulle återvända till Rögle tidigare idag och reste tillbaka till Ängelholm under eftermiddagen.
–  Det är så här det fungerar i hockeyvärlden. Jag har haft en bra tid i Oskarshamn, jag har fått stort förtroende från tränarna, haft en bra roll och fått mycket istid vilket jag är mycket tacksam för. Nu ser jag fram emot att komma till Rögle och försöka hjälpa laget tillbaka på vinnarspåret, säger han till Rögles hemsida.

Marshall, som i främsta hand besitter defensiva egenskaper, hann spela 12 matcher och göra 2 poäng under sin utlåning till Oskarshamn. Under torsdagen är han tillbaka i träning med sitt förra lag. Senare på kvällen möter Rögle Linköping borta. Om Marshall finns med då är fortfarande oklart.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN