Reportage: Så förbereder sig Hedman och Modo för 17/18

0
540

Säsongen 16/17 är nog en säsong som Modo Hockey vill lägga bakom sig. Hockeybladet har intervjuat Modos back Oscar Hedman om den kommande säsongen, och varför den förra gick åt pipsvängen.

Modo åkte säsongen 15/16 ur SHL efter att ha förlorat i kvalet mot Leksand. Den senast spelade säsongen fick Modo spela i HockeyAllsvenskan. En serie som många, inklusive Oscar Hedman trodde skulle vara en enkel väg upp till SHL.

Jag tror för hela föreningen att det var ett uppvaknande. Det var inte enklare än vad det skulle vara i Allsvenskan. Det var en tuff säsong men jag tror vi har en bra chans nu, berättar Hedman.

Hedman säger även att man sett över hela säsongen inte hade något i ett SHL-kval att göra, och att det tog lång tid tills man fick ihop allt.

Sett över hela säsongen så skulle vi inte vara där. Det var rörigt och det tog lång tid att få ihop det, säger Hedman.

”Vi vill sikta högt”

Målsättningen för nästa säsong är simpel för Hedman och hans Modo. Man siktar högt helt enkelt.

Vi vill sikta högt, det gör vi i Modo, säger Hedman.

Hur ska ni nå upp till era målsättningar?
– Svårt att säga. Det gäller att i föreningen att försöka få någon form av stabilitet, sen tror jag vi kan ha siktet högt, säger Hedman.

Om vi kan växa under säsongen så tror jag det här kan bli roligt, tillägger Hedman.

 Förberedelserna är i full gång

Trots att det är ett bra tag till nästa säsong drar igång så ligger Modo inte på latsidan. Redan nu tränar man för fullt. Man jobbar är för fullt med att skriva nya kontrakt med spelare inför den kommande säsongen.

Det är sista köret nu innan barmarksträningen drar igång nästa vecka. Det är dock med spelare som har kontrakt nu, säger Hedman.

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.