Oskarshamns tunga besked – sportchefen lämnar

Oskarshamn har inte alls levererat som väntat under årets upplaga av HockeyAllsvenskan. Det på förhand topptippade laget ligger för närvarande på sjunde plats i tabellen och nu meddelas klubben av ett avhopp. Det är sportchefen Roger Jönsson som lämnar laget efter att kontraktet går ut i vår, det meddelar klubben via sin hemsida.

Roger Jönsson har varit sportchef i Oskarshamn sedan sex år tillbaka men nu lämnar Jönsson sin post när hans kontrakt går ut i vår. Oskarshamn har jobbat under säsongen med en kontraktsförlängning för Jönsson men nu väljer sportchefen att tacka för sig. 43-åringen kom till Oskarshamn från Division 1-laget Olofström inför säsongen 11/12. Som bäst nådde Jönsson en tredje placering i Allsvenskan med sitt Oskarshamn förra säsongen.

”Vi har Roger att tacka för mycket”

– Vi skiljs i största samförstånd och vi har Roger att tacka för mycket. Han har gjort ett mycket bra jobb under sina sex år i klubben och varit starkt bidragande till att lyfta den sportsliga sidan till en ny nivå, säger IK Oskarshamns ordförande Tomas Engsund till klubbens hemsida.

Jönsson har under sina år som sportchef i Oskarshamn hittat flera guldkorn som Sam Lofquist, Mitch Wahl och Greg Squires. Vad den skicklige sportchefen ska göra nu är ännu oklart.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN