Oskarshamn säkrar viktig pusselbit

Oskarshamn säkrar upp målvaktssidan inför kommande matcher och playoff. Nu på morgonen så meddelade Sportchefen i IK Oskarshamn att laget gjort klart med in viktig pusselbit.

Sportchef Per Kenttä valde att trygga upp målvaktssidan med 21-årige Christoffer Rifalk som skrivit på för resten av innevarande säsong plus ytterligare ett år. Rifalk har tidigare representerat Oskarshamn. Han kom från Kalix när serien drog igång och var med till slutet av oktober. Nu har Kenttä åter tagit in målvakten som är klar för resterande del av säsongen samt ytterligare ett år.

– Christoffer gjorde det bra när han var här i inledningen av säsongen och vi fick god mersmak av honom. Det är en ung, seriös och driven kille som utan tvekan är redo för nästa steg i sin karriär. Vi tror mycket på honom och därför känns det bra att få hit honom redan nu och även ha honom klar för nästa säsong, kommenterar sportchef Kenttä till lagets hemsida.

Rifalk om kontraktet 

–Det känns såklart jättekul att få chansen här igen. Jag trivdes jättebra med allting när jag var här i början på säsongen och Oskarshamn känns som helt rätt klubb för mig att utvecklas ytterligare i.


 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN