Oskarshamn lånar in bekant back från SHL-klubb

Oskarshamn har under veckan två viktiga matcher då man ställs mot både Modo och Vita Hästen som ligger och kampar med Oskarshamn om en playoffplats. Nu väljer Oskarshamn att låna in den bekanta backen Emil Kristensen som tidigare spelat i klubben.

Emil Kristensen lämnade Oskarshamn redan efter säsongen 14/15 men var fjol utlånad till IKO under 21 matcher. Nu återvänder backen återigen till sin tidigare klubb på ett lån som sträcker sig över två matcher. Smålandsklubben har under den här veckan två viktiga matcher då man möter Vita Hästen på hemmaplan samt Modo på bortaplan. Alla tre lagen befinner sig vid playoffsträcket och det är viktiga poäng på spel.

– Vi är glada över att Emil är tillbaka och är redo att spela match. Vi har möjlighet att spela honom i Hockeyallsvenskan i två matcher den här veckan och därefter ska han förhoppningsvis ansluta till danska landslaget, säger Linköpings assisterande tränare Klas Östman till klubbens hemsida.

Återvänder efter landslagsuppehållet

Den danske landslagsbacken har spelat 19 SHL-matcher den här säsongen och förväntas återvända till Linköping efter landslagsuppehållet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN