Oskarshamn har gjort klart med sportchef – ryktas vara Kenttä

IK Oskarshamn har under en tid letat efter en ny sportchef, och nu ska man ha hittat den personen. MrMadhawk uppger att Per Kenttä är klar för positionen.
– Jag kan av olika anledningar inte gå in på något namn, men vi har en lösning, säger Oskarshamns klubbchef Martin Åkerberg till bloggen.

Per Kenttä är en riktig profil som har jobbat som ledare för Asplöven i elva raka år. Den här säsongen tog han klivet bort från tränarbänken och har enbart jobbat som General Manager i Asplöven. Nu avslöjar MrMadhawk att Kenttä väljer att flytta från Haparanda. 35-åringen ska ha accepterat jobbet som sportchef i Oskarshamn.
– Jag kan av olika anledningar inte gå in på något namn, men vi har en lösning, och har avslutat rekryteringen av en sportchef till IK Oskarshamn, säger klubbchef Martin Åkerberg till MrMadhawk.

Ett kontrakt på tre år

Enligt MrMadhawk ska Oskarshamn ha erbjudit Kenttä tjänsten som sportchef och ett kontrakt på tre år. Nu har profilen valt att tacka ja, men Oskarshamn kommer inte att gå ut med någonting då Asplöven fortfarande spelar. När MrMadhawk konfronterar Åkerberg avslöjar han inget namn men att man har en person klar för tjänsten.
– Vi är nöjda och klara med rekryteringen och kommer att presentera det tids nog.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN