Organisationsförändringar i Leksand

Mikael Karlberg har haft det övergripande ansvaret för A-laget de senaste två åren, och innan detta utvecklat och ansvarat för klubbens juniorverksamhet. Nu väljer han att gå tillbaka till sin föregående tjänst

Leif Carlsson tar över det sportsliga ansvaret i Leksand IF. Han kommer samtidigt att fortsätta sin tjänst som huvudtränare i klubben. Mikael Karlberg återgår till sin tidigare tjänst som junioransvarig i Leksand IF.

– Leif Carlsson har kommit in med positiv energi och har en stor verktygslåda, vilket jag är övertygad om kommer tillföra mycket värde och utveckling för Leksands IF. säger Leksands klubbdirektör Christer Plars till Leksands hemsida

– Jag är mycket hedrad över att få den här frågan efter så kort tid i föreningen. Jag känner ett stort stöd av hela organisationen, och det är mycket därför som jag har tackat ja till att utöka mitt uppdrag i Leksand IF. Det känns skönt att ”Challe” finns kvar i föreningen och att han är beredd att vara delaktig, säger Leif Carlsson.

Framtiden ser ljus ut

Juniorverksamheten ser bra ut i Leksand. Bara i år har klubben haft hela 10 juniorer i spel. Och runt 16 spelare totalt som kommer ifrån de egna leden.

-Vi ligger bra till med lagbygget inför kommande säsong och jag kommer ge ”Leffe” och ”Siiken” all support de vill ha och behöver för att Leksands IF ska nå vårt uppsatta mål. Säger Mikael Karlberg.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN