Officiellt: Mitch Wahl klar för VIK

Under måndagseftermiddagen avslöjade Barometern att Mitch Wahl var klar för Västerviks IK. Idag blev det officiellt. Forwarden ansluter till laget direkt och blir spelklar inom en vecka.
– Det gick lättare än vad jag trodde, säger sportchefen Tomas Lind till Hockeybladet.nu

Strax efter lunch meddelade Västerviks-sportchefen Tomas Lind att Mitch Wahl skrivit på för klubben. Wahl ansluter till laget direkt och börjar träna med den övriga truppen imorgon. Det dröjer dock en vecka innan Wahl kan debutera för sin nya klubb. Pappersarbete måste bli färdigt.

– Vi måste få klart pappersarbetet. Migrationsverket pratar om 6-10 dagar, men vi får se. Jag har varit och hämtat honom på Arlanda och vi är påväg till Västervik för att skriva klart de sista papperna nu, säger sportchefen till Hockeybladet.nu när vi når honom under eftermiddagen.

Men att Wahl skulle välja Västervik var inte självklart för alla. Enligt sportchefen är han lite förvånad över att man lyckades ro värvningen i hamn.
– Det gick lättare än vad jag trodde. Jag hade inte de största förhoppningar för en vecka sedan, men det har gått fort och igår kväll fick jag klartecken från agenten att han väljer spel i Västervik, så något rätt måste vi ha gjort, säger han nöjt.

Men många ifrågasätter prislappen på amerikanaren men Lind ger ett lugnande besked till alla fans.
– Det finns inom våra ramar, det gör de.

Ikväll möter Västervik det andra VIK-laget i serien, nämligen Västerås. Man gör det dock utan den nya värvningen Mitch Wahl som får vänta på sin debut i en dryg vecka till.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN