Nu lanseras Svenska Spel Trophy!

Svenska Spel som är huvudsponsor köper nu rättigheterna till alla fyra delmomenten Finalen, Slutspelsserien, Playoff och Direktkvalet till SHL. Man höjer dessutom prissumman för laget som vinner Hockeyallsvenskan.

Svenska Spel Trophy är nytt samlingsnamn för Finalen, Slutspelsserien, Playoff och Direktkvalet till SHL. Det laget som vinner den Hockeyallsvenska finalen belöna även med 100.000 kronor. Prissumman ska gå till föreningens ungdomsverksamhet.

–Svenska Spel har sedan länge ett djupgående samarbete med Svensk ishockey där vi möjliggör bättre förutsättningar både för knatte- och elitverksamhet. Att utöka samarbetet med HockeyAllsvenskan, som är en viktig plattform för unga lovande spelare, känns därför helt naturligt. Vi ser fram emot ett spännande Svenska Spel Trophy, säger Nicklas Biverståhl, sponsringschef Svenska Spel i ett pressmeddelande.

Stärka ungdomsverksamheten

Nytt för i år är även att det vinnande laget i finalen får en prissumma på 100.000 kronor som ska gå direkt till lagets ungdomsverksamhet.

–Svenska Spel vill genom prispengen hylla det lag som vinner den HockeyAllsvenska Finalen. Det är en mäktig bedrift av laget som genom segern kommer utmana om en plats i SHL. Genom att öronmärka prispengar är vi med och säkerställer lagets ungdomsverksamhet får bättre utvecklingsmöjligheter vilket i längden även gynnar elitverksamhet, säger Nicklas Biverståhl.

–Det fördjupade samarbetet med Svenska Spel är en mycket viktig pusselbit i vår gemensamma strävan att utveckla svensk ishockey, säger Stephan Guiance, VD HockeyAllsvenskan.

LÄS MER OM SVENSKA SPEL TROPHY HÄR!

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN