Home Ligor Hockeyallsvenskan Modo förlänger med två viktiga pjäser

Modo förlänger med två viktiga pjäser

0
Modo förlänger med två viktiga pjäser
Foto: Bildbyrån

Modo meddelade under eftermiddagen att man förlänger med två av sina nyckelspelare, Emil Molin och Tobias Ericsson. De nya kontraktet gäller fram tills 2020.

Modo har haft en tuff säsong i HockeyAllsvenskan. Men nu kommer två glädjebesked för klubben. Idag förlängde man kontraktet med forwarden Emil Molin samt backen Tobias Ericsson. De bägge spelarna stannar nu i klubben fram tills 2020.
— Det är ett viktigt steg för Modo Hockey att bygga en stomme av spelare för framtiden, kommenterar tillfällige sportchefen Andreas Johansson till klubbens officiella hemsida.

Emil Molin kom till Modo inför säsongen från Idaho Steelheads i ECHL. Tidigare har han spelat SHL-hockey för Brynäs och allsvenskt för Rögle. Nu blir han kvar i Modo de kommande tre åren.
— Emil kom hit och försäsongstränade hårt med oss under hela sommaren och visade tidigt att han är en professionell spelare som hela tiden utvecklas och vill utvecklas, säger Andreas Johansson

Tobias Ericsson kom till Modo från AIK efter blott sju matcher den här säsongen. På sina 11 matcher för sin nya klubb har backen som numer spelar center i Modo hunnit med att göra 7 poäng framåt.
— Ericsson är en rutinerad spelare och har visat att han är en bra skridskoåkare som spelar smart över hela banan. Han har även naturliga ledaregenskaper och är i rätt ålder och tillför mycket även utanför isen, säger Andreas Johansson.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.