Mitch Wahls klubbval rör upp känslor inför kvällens derby

För drygt två veckor sedan blev det officiellt att den tidigare Oskarshamn-spelaren Mitch Wahl återvänder till HockeyAllsvenskan och Västerviks IK. Det har rört upp känslor hos IKO-fansen som uttalar sig om Wahls klubbval till Vimmerby Tidning.

Mitch Wahl kom till HockeyAllsvenskan och IKO för mer än ett år sedan. En säsong senare hade han vunnit poängligan och flyttade till Finland. Men efter bara 19 matcher i Illves och blott fyra poäng valde klubben att gå skilda vägar med kanadensaren.

Då började ryktena florera om var Wahl skulle hamna. För två veckor sedan presenterades han av Västerviks IK i HockeyAllsvenskan, som är hans tidigare klubbs värsta rivaler. Det har fått IKO:s supporterklubbsordförande att gå i taket.
– Han gick dit han fick bäst betalt, slutsnackat! säger Oskarshamns supporterklubbs ordförande Christoffer Liljegren i en intervju med Vimmerby tidning.

Inför säsongens andra derby ikväll menar Liljegren att tidigare spelare kommer att bli utbuad.
– Vilken jävla pajas. Han kommer att bli utbuad, slår Christoffer Liljegren fast till Vimmerby tidning innan han fortsätter.
– Han var nära att få sparken förra säsongen, men vi ställde upp på honom och låg bakom hans succé. Och så väljer han att komma tillbaka till Hockeyallsvenskan – till vår absolut värsta rival. Det suger, säger Liljegren.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN