LISTA: Veckans lag i Hockeyallsvenskan – vecka 46

Ännu en händelserik hockeyvecka har nått sitt slut. Det är söndag kväll och Hockeybladet listar idag veckans lag i Hockeyallsvenskan. Vilka målvakter, backar och forwards har varit bäst denna vecka?
Målvakt – Ludvig Engsund, Oskarshamn

Hade bara spelat en match i Hockeyallsvenskan denna säsongen innan veckan började. Låg i allra högsta grad bakom Oskarshamns viktiga vinster mot Tingsryd och AIK. Ett insläppt mål på två matcher är ett fantastiskt facit.

Back – Marcus Björk, Oskarshamn

Det går inte att blunda för Oskarshamns fantastiska succé hittills på säsongen. En av lagets mest tongivande spelare är backen Marcus Björk som öser in poäng. Stod i veckan för assisten till Ludvig Elvenes matchavgörande mål mot Tingsryd och var bidragande i att laget bara släppte in 1 mål på 2 matcher.

Back – Olle Alsing, Leksand 

Leksand har ryckt upp sig ordentligt från den dåliga säsongsinledningen och tog under veckan två segrar. Mot Vita Hästen stod backen Alsing för 1 mål och hela 3 assist. Lägg därtill bara tre insläppta mål på veckans två matcher.

Forward – Ludvig Elvenes, Oskarshamn

Lillebror Lukas har fått de största rubrikerna denna säsongen och toppar interna poängligan. Men i veckan som gick var det Ludvig som stod för de mest avgörande insatserna. Det enda och därmed matchvinnande målet mot Tingsryd samt 1 mål och 1 assist mot AIK bäddar för en plats i veckans lag.

Forward – Anton Holm, AIK

Låg bakom alla målen i vinsten mot Timrå (2 mål och 1 assist) och stod även för ett mål i söndagens match mot Västervik. En bra vecka på jobbet för nyförvärvet som kom ifrån Södertälje inför säsongen.

Forward – Victor Öhman, Västervik 

Nykomlingarna har haft en tuff start på säsongen. Men med förra årets interna poängligavinnare tillbaka i matchtruppen ryckte man upp sig och tog två viktiga segrar under veckan som gick. 4 mål och 1 assist blev facit för Öhman.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN