LISTA: Veckans lag HockeyAllsvenskan – vecka 41

Ytterligare en vecka är slut och det har spelats en hel del hockey. Hockeybladet har nu valt ut de bästa spelarna från HockeyAllsvenskan i ”veckans lag”.

Varje vecka så tar Hockeybladets redaktion ut veckans lag från landets två högsta serier. Nu är frågan vilka som tar plats från HockeyAllsvenskan den här veckan. Här har ni svaret.

Målvakt – Henrik Haukeland, Timrå IK

Ett insläppt mål denna vecka för norrmannen. Startade vecka 41 med att rädda 31 av 32 möjliga skott borta mot Oskarshamn. Detta följde han sedan upp med att nolla Västervik på hemmaplan. Haukeland håller en fortsatt hög nivå och är en av många faktorer varför Timrå ligger där de ligger i serien.

Back – Jesper Dahlroth, Timrå IK

Försvarsspelet har klickat hela säsongen för Timrå. Jesper Dahlroth har bildat ett starkt backpar med Hampus Larsson i de åtta inledande matcherna. En assist och inga baklängesmål för Dahlroth denna vecka, starkt.

Back – Victor Berglind, BIK Karlskoga

Fem i plus/minus-statistiken denna vecka. Berglind var för övrigt inte inne på ett enda baklängesmål denna vecka. Karlskoga sitter just nu på ett starkt backpar med Berglind och Patrik Parkkonen.

Forward – August Gunnarsson, HC Vita Hästen

Fyra mål på fyra matcher denna vecka för Vita Hästens forward. Två av dem kom i segern mot Modo och en i over time mot Björklöven. Gunnarsson har varit lysande och det kommer bli intressant och se om han kan toppa detta nästa vecka

 

Forward – Rickard Palmberg, HC Vita Hästen 

Han leder poängligan med 14 poäng på nio matcher. Denna vecka blev det fyra mål och tre assist för Vita Hästens stjärnforward. Palmberg är en spelare som match efter match producerar mål och assist. Frågan är bara: Hur många mål blir det nästa vecka?

Forward – Austin Farley, IF Björklöven 

I fredags blev det två mål och en assist borta mot Almtuna. Ikväll blev det Fyra mål och en assist för Björklövens transatlant mot Tingsryd. Sex mål och två assist på en vecka talar sitt klara språk – Austin Farley är HET.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN