LISTA: Veckans lag i Hockeyallsvenskan – vecka 44

Ännu en hockeyvecka har kommit till sin ända och vi har bjudits på flera fina matcher i landets näst högsta serie. Hockeybladet har idag plockat ut de mest framstående spelarna från veckan som gick.

Varje vecka så tar Hockeybladets redaktion ut veckans lag från landets två högsta serier. Nu är frågan vilka som tar plats från HockeyAllsvenskan den här veckan. Här har ni svaret.

Målvakt – Tex Williamsson, Leksand

Med en räddningsprocent på över 96 % i båda veckans matcher var Williamsson en av de starkast bidragande spelarna bakom Leksand två segrar. Uddamålssegrar med 2-1 över Södertälje och Björklöven bäddade för att Leksand kunde ta några steg upp i tabellen. Det kan man tacka Williamsson för.

Back – Marcus Björk, Oskarshamn

Oskarshamn hade en något tyngre vecka defensivt med 8 insläppta mål på 2 matcher. Men den offensiva backen Björk fortsatte leverera poäng även denna veckan. Har gjort 14 poäng på 15 matcher hittills i år, och tilldelades även priset för förra veckans snyggaste mål.

Back – Olle Alsing, Leksand

Unge backen Alsing var även han, liksom målvakten Williamsson, starkt bidragande i Leksands starka defensiv. Dala-laget släppte under veckan bara in två mål och var med det bäst i ligan. Skicklig med puck och bra spelförståelse.

Forward – Tim Wahlgren, MODO

19-åringen stod under veckan för sitt första hattrick i Hockeyallsvenskan när han, nästan på egen hand, sänkte Västervik borta. En stor talang som blir spännande att följa i fortsättningen.

Forward – Alex Friesen, Leksand

Stod för två mål i matchen mot Södertälje och blev därmed stor matchhjälte. Agerade även hjälte i lördagens match mot Björklöven genom att sätta avgörande 2-1 målet i straffläggningen.

Forward – Fredric Weigel, Södertälje

Södertälje verkar ha rest sig efter sin usla inledning. Centern Weigel har stor del i framgångarna och låg, med sina tre assist, bakom segern mot Tingsryd i fredags.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN