Linköping HC lånar ut Olle Lycksell till moderklubben

Igår möttes IK Oskarshamn Södertälje SK i hockeyallsvenskan. Och man gjorde det med en ”hemvändare” i truppen. Linköping HC lånar nämligen ut forwarden Olle Lycksell till moderklubben IK Oskarshamn för två matcher denna veckan.

Olle Lycksell född -99 fick under hösten göra SHL-debut för sitt Linköping HC. Lycksell har under sina 9 spelade matcher gjort två stycken mål för LHC. Nu väljer Linköping HC att låna ut forwarden till hans moderklubb IK Oskarshamn för två matcher denna veckan. Senaste säsongen 15/16 stod han för hela 39 poäng på 34 spelade matcher så det är ett högst välkommet tillskott för IK Oskarshamn som ligger på en andraplats efter Timrå.

Behöver speltid

Nu har det under hösten hunnit bli nio spelade matcher på seniornivå för Lycksell. Och klubbarna har kommit fram till en gemensam lösning för att ge den unga talangen ännu mera speltid på seniornivå.

– Olle har gjort det jättebra när han har varit uppe hos oss och vi vill erbjuda honom ännu mer speltid på seniornivå. Det här blir en bra lösning för samtliga parter och det ska bli kul att se vad Olle kan uträtta under de här två matcherna, säger Linköpings General Manager Fredrik Emvall till Linköping HC.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN