Foto: Bildbyrån

Vita Hästen och Tobias Liljendahl går idag skilda vägar. Den 22-årige forwarden har idag bekräftat att han lämnar klubben efter tre säsonger.

Igår rapporterade Hockeybladet att Marcus Eriksson har förlängt med Vita Hästen. Idag är det dock klart att norrköpingsklubben tappar en forward, då Tobias Liljendahl lämnar klubben.

– Det kommer bli en flytt, så mycket kan jag säga. Jag vet väl litegrann vad det blir också, det är mer eller mindre klart även om man inte ska ropa hej innan det är hundra, säger Liljendahl till NT.

Timrå ryktas bli Liljendahls nya klubb

Källor till NT säger att Timrå kan bli Liljendahls nya klubbadress. Liljendahl vill dock inte gå in på någon specifik klubb just nu.

– Vi behöver inte gå in på någon specifik klubb just nu, men jag skulle tro att det blir helt klart nästa vecka, säger Liljendahl till NT.

Nöjd med tiden i Hästen

Liljendahl som kom till Vita Hästen från Djurgårdens J20-elit 2014. Under sina tre år i den Allsvenska klubben skrapade stockholmaren ihop 52 poäng på 157 matcher. Liljendahl säger att han är nöjd med tiden Vita Hästen, även fast han tycker det var rörigt sista året.

– Jag kom som sistaårsjunior och inledde min seniorkarriär i Norrköping. Jag är väldigt nöjd med den tiden jag haft där, även om sista året varit jäkligt rörigt, säger Liljendahl och fortsätter:

– Jag skulle ljuga om jag sa att det inte påverkat någonting. Hockeymässigt har det inte varit så mycket och personligen har det inte varit så farligt, men jag tror definitivt att en del känt av det mer. Man pratar med folk, får massa frågor och läser även tidningarna om allt som hänt, berättar Liljendahl för NT.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer