Leksand värvar back från Västervik

Leksands IF ser över truppen inför slutspurten av säsongen. Idag meddelade klubben att man gjort klart med backen Kevin Schulze.

Kevin Schulze är klar för Leksands IF meddelar klubben på sin hemsida. Den 25-årige backen har under säsongen med Västervik stått för 20 poäng på 41 spelade matcher. Schulze startade sin hockeykarriär i USA med fyra säsonger för University of Wisconsin i NCAA, däefter blev det spel i ECHL. Innan han inför denna säsong skrev på för Västerviks IK.

-Vi har letat en backförstärkning under en tid för att bredda vår backsida. Och är nu väldigt glada att kunna presentera Kevin Schulze från Västervik. I Kevin får vi en back som kommer hjälpa vårt offensiva spel genom bra blick för spelet, och han är en utmärkt skridskoåkare och bra i passningsspelet. Säger Leksands GM, Tomas Johansson till klubbens hemsida.

Ansluter direkt

På onsdag spelar Leksand mot Karlskrona på bortaplan och förhoppningen är att Kevin Schulze ska vara spelklar redan till onsdagen. Kontraktet med Schulze gäller för resten av säsongen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN